Endnu engang var jeg i lykkelige omstændigheder, da jeg fik besøg af min gode veninde, der også er glad for at se film. Derfor besluttede vi os at drage afsted mod den lokale Blockbuster for at kigge på de gode tilbud – og for mit vedkommende: brugt-børsen!

Nå, men min meget gode veninde ville absolut se noget dansk, så vi købte “Over Kanten”, en ny dansk film med bla. Jonathan Spang, Christiane Schaumburg-Müller og Alexandre Willaume – mere om den senere… Desuden forærede jeg hende den nok helt igennem rædsomme “Mirror, Mirror” med Julia Roberts, en moderne Snehvide-historie, som ikke ville score mange points hos undertegnet… Well det er vel ikke så skidt at det ikke er godt for noget – men nu videre til mine brugt-indkøb:

Jeg købte remaket af Sam Peckinpahs klassiker “Straw Dogs” – måske med lidt bange anelser, men jeg har netop set filmen og må konstatere at originalen er klasser bedre, men at remaket nu ikke var så gennemført slem som man kunne forvente….James Marsden er dog ingen Dustin Hoffman, selvom de har prøvet på at efterligne hans stil fra den originale lidt – og Kate Bosworth er bestemt slet ingen Susan George, der var helt formidabel i Peckinpahs film. 20 kroner gav jeg for den.

Et andet køb var Tarsem Singhs ambitiøse “The Cell”, som jeg har set før, men ikke husker alverden derfra. Jeg kan dog huske at jeg synes at Jennifer Lopez var alt for attraktiv til at være hjernedoktor, eller hvad hun nu engang er… anyway den kostede kun en flad 20’er, så måske kommer jeg på andre tanker, når jeg har genset den.

Så købte jeg desuden en ældre sag, nemlig “Harvey” med James Stewart, en film heeeeelt tilbage fra 1950, men har kun hørt gode ting om den, og den stod også til en 20’er, så selvfølgelig kom den ned!

Sluttelig købte jeg “Pete Smalls Is Dead”, som jeg ikke rigtig kender, men faldt den for castet, der tæller bla. Tim Roth, Peter Dinklage, Seymour Cassel, Rosie Perez og Mark Boone Jr., og den ser bare ud til at være en ganske sjov indie-flick – også kun til en 20’er.

Så det var altså mange scoringer i den lokale BB-snask, der faktisk havde en meget munter, venlig og snakkeivrig ekspedient for en gangs skyld, meget til besvær for min veninde der, men det var nu okay.

Så lige et par ord om den nye danske thriller “Over Kanten”… – vi blev hurtig enige om at det var en ret gennemført dårlig film. Jeg synes personligt at den mindede lidt om en dårlig skrevet krimi med et besynderligt svagt trekløver i form af de ovennævnte skuespillere. Historien blev malket lige til det sidste, og det sluttelige småtvist der kom var hverken uventet eller godt. Der hvor historien pointerer at den gode Spang er psykisk syg med konspirationsteorier (I know, been there, done that…), men dernæst fortsætter hen imod en særdeles småvammel happy end er mere end hvad jeg personligt kunne klare. Bevares, skuespillerne gør hvad de kan, men de skuffer, og selvom man ser noget nudity, så er det bare ikke det værd… Filmen er en katastrofe…Imdbs brugere er vist meget enige, fordi de kvitterer med den meget flotte score på 4.0  – men hov, dette her bliver Jack J. glad for, fordi Anders Hove medvirker såmen også, godnok i en meget lille rolle, men what the hell…?

Ja, og nu vil jeg næsten gå hen og ligge mig, fordi jeg har været i gang siden kl. 2 sidste nat, så nu kan jeg mærke trætheden melde sig… GODNAT og sov godt derude!

   

Reklamer