Hello.

I denne kategori er der afsat plads til at vise lidt frem fra min filmsamling. Det vil både være nye tilføjelser eller gamle favoritter.

Her ved det første kig har jeg fundet to bokse frem:

“The Russ Meyer Collection” 13-disk Boks sæt (UK)

Så er det på tide at finde den indre svinehund frem og guffe i sig af de labre godter, som Russ Meyer i sin tid udødeliggjorde på strimmel. Her er der tale om et engelsk bokssæt på 13 disk, indeholdende 19 Russ Meyer-klassikere. Titler som “The Immoral Mr. Teas”, “Lorna”, “Mudhoney”, “Motor Psycho”, “Vixen”, “Up” og ikke mindst “Faster Pussycat… Kill! Kill!” er inkluderet i boksen. Desuden medfølger der også en booklet på 98 sider.

Den omfattende boks indkludrer mange klassikere, så der er noget at ønske sig til Juleaften anno 2012!…

Blade Runner 5-disk TIN-boks (UK)

Ridley Scott lavede denne verdenskendte science fiction-fabel tilbage i starten af 80’erne med kæmpestjernen Harrison Ford i hovedrollen. Typisk betegnes den forud for sin tid, men det er unægtelig en massiv omgang high tech noir, der ikke er blevet overgået. Jeg tænker at Robert Zemeckis (“Back To The Future Part II”) og Luc Besson (“The Fifth Element”) skylder meget med deres brug af flyvende biler.

Denne 5-disk udgave, foruden at være i en meget flot tinboks, kan også bryste sig af intet mindre end 5 versioner af filmen. Blandt andet det såkaldte “work print”, som aldrig tidligere har været tilgængeligt og desuden også “The Final Cut”, som Ridley Scott anser for den perfekte udgave af hans film. Desuden medfølger en hologram-agtig tingeste (bemærk det diplomatiske navn til dette – jeg anede ikke hvad jeg skulle kalde den), 8 kort med skitser, et åbent brev fra Ridley Scott selv + endelig en kort booklet med beskrivelser af hvad man kan finde på de respektive dvder.

Reklamer