Uhhh back with a vengeance??

Jeg modtog i dag en pakke fra vores allesammens Amazon og blandt de herlige artikler i den, var John Gulagers efterfølger til Alexandre Ajas glimrende remake af Joe Dantes semiklassiske piratfisk-horrorfilm “Piranha”…

Nu er vi jo også i 3-D-land, så Ajas film hed selvfølgelig “Piranha 3D” for ligesom at understrege at vi nu altså må forberede os på at se endnu en af disse film fra helvede med deres lorte effekter. Men okay, Ajas film var vildt underholdende, og overraskede mig en del…jeg synes at Joe Dantes film var sjov, men remaket var omend endnu sjovere? believe or not…

Nu har den tidlige “Projekt Greenlight”-deltager og “Feast”-trilogi-instruktør, John Gulager iscenesat den uundgåelige efterfølger, og den er virkelig, virkelig, virkelig! ikke noget at skrive hjem om. Hvor “Piranha 3D” var en ganske glimrende animalhorrorfilm, så er 2’eren en afskyelig bastard af en komedie. Der er slet ingen tvivl om at John Gulager vil have os til at grine, græde og evt. brække os…det er ærlig talt en rimelig flad omgang. Massive kommentarer og jokes om sex og kvinder med store bryster er med i filmen, og vi får da også et overflod af blodbestænkte kvindelige badegæster, der gerne er nøgne, fordi det er helt i filmens ånd. Det er ærlig talt en anelse anstrengende, men hey… jeg er jo ikke den der sidder ned og brokker sig over for meget T & A… it’s all good, baby! Men jeg synes at filmen har store problemer og falder i samme kategori af Gulagers tidligere film, især 2’eren og 3’eren af “Feast”-trilogien, der også spiller utrolig meget på humor og platte jokes. Vi får dog i Gulagers version endnu en penisjoke. Jeg kan huske at i Ajas film var der meget snak om en piratfisk der hoster en afrevet diller op. I 2’eren her går de virkelig all-in, med tanke på den første joke om penisædende piratfisk, så ender det med at en stakkels ung knøs må hugge hans egen lem af, idet en piratfisk er kommet ud af den kvindelige vens vagina. Temmelig tosset! men det er også helt i filmens ånd. Og medvirken af David Hasselhoff, der virkelig spiller sig helt ud, og gør sig komplet til grin i den tid han er med, er næsten også for meget af det gode. Altså, som enhver rationeltænkende ung mand, så må man afstå for at se “The Hoff” i bar overkrop igen og igen…det fik vi ærlig talt nok af i “Baywatch”. Men han er da okay sjov, men han bliver også så grænsesøgende pinlig, at man glemmer tid og sted…unglaublich!

Christopher Lloyd var cool – ligesom i den første film, og det samme er Ving Rhames, der dog også må indse at hans karakter er temmelig tåbelig. Fra at være en der klynker om ikke at ville i vandet, så bliver han en monstrøs galning, der har iført sig skydevåben på sine kunstige benproteser… ja ja, det bliver da vildt, må man sige… og han får da også ram på nogle piratfisk på den måde. David Koechner var som altid sjov i rollen som Waterpark-chefen, Chet – der kun tænker på profit og lader dørene stå åben for de meget sultne piratfisk. Han får da også en temmelig hovedrystende død. Danielle Panabaker er med i mange forskellige horrorfilm for tiden, men “Piranha DD” er ikke en af dem. Dertil er den for fjollet, og forsøger på at være alt for humoristisk i stedet.

Så jeg må sige at Ajas film var ganske sjov og underholdende med mange festlige indslag. 2’eren, “Piranha DD” er en tåbelig omgang T & A-jokes med mange nøgne kvindfolk og aggressive piratfisk, der gerne spiser sig igennem et festmåltid af intetanende badegæster. Jeg tror at jeg springer over ekstramaterialet, fordi jeg har set nok af stupide folk i filmen.

BTW, hvis man skal se filmen i 3D, som i biffen, så kan man bestille den på Blu-ray, og dermed få måske lidt mere ud af det ærlig talt sparsomme materiale, som filmen kommer med. Og husk, Don’t Hassle The Hoff!

Indbydende plakat til John Gulagers alt andet end vellykket komediefilm med enkelte horrorelementer. Beware!

Reklamer