For hede hulen, det er stadigvæk utrolig varmt i min lille 2-værelses, og jeg frygter at vi får et særdeles langt og lummert efterspil, inden det kølige efterår sætter ind. Jeg længdes i den grad mod koldere tider, og lige i min nuværende situation, så kan jeg ikke engang sove med en dyne om natten, hvilket så gør at jeg bliver småsnottet og syg i løbet af dagen. I dag har ikke været nogen undtagelse – en kedelig, omgang, afbrudt søvn, siden jeg hoppede i min ‘Himmelseng’ i går, så har jeg haft større og større pauser fra min nattesøvn, og selvom jeg var vågen i løbet af natten, så var jeg alligevel ikke så vågen, at jeg kunne se film… endnu engang for hede hulen…!

Nuvel – en mand kan ikke leve af brød og vand alene, så derfor var jeg enorm glad (midt i min kedsommelige og yderst trælse dag), at den loyale pakkepost bankede på døren og kunne aflevere ugens udvalgte fra Amazon. Indholdet var ganske godt, selvom det ikke var pakket særlig forsvarligt… – nu har jeg set på YouTube, hvordan ‘seriøse’ samlere brokker sig hvis der er kommet en bule i en slipcase eller noget, og at de rent faktisk sender varen retur. Så slemt synes jeg ikke at jeg kan tillade mig at være, men jeg vil medgive at det er vigtigt at samlingen ser præsentabel og indbydende ud.

Denne portion fra Amazon bør på mange interessante titler:

evildeadmm

 

Her er lige et udpluk – først og fremmest har jeg virkelig glædet mig til at se det famøse remake af kultklassikeren “Evil Dead” – jeg ved godt at remakes, per definition, har et rigtig dårlig ry blandt filmfans, men denne skulle faktisk levere varen, og jeg vil ikke tilskrive mig selv som afvisende. Jeg har jo næsten lige set remaket af “Maniac”, og den kunne jeg rigtig godt lide. Eftersigende skulle genindspillingen af “Evil Dead” virkelig presse citronen og sprænge nogle grænser, for hvad man kan tillade sig i en biograffilm, så det bliver meget spændende at se resultatet. Ellers har jeg også investeret i Arrow Videos udgivelse af “Deranged”. Jeg har set filmen før, idet jeg engang havde den på en double feature-Midnite Movies, sammen med “Motel Hell”. Jeg kan rigtig godt lide den, og jeg synes at Roberts Blossom er utrolig i rollen som Ed Gein. Den har jo således også et rimelig blakket ry for at være meget væmmelig og voldsom, så min filmaften med både “Evil Dead” og “Deranged” kunne tyde på at jeg lige så godt kunne blive indlagt med blå blink dagen derpå…arhh mon dog, men trods alt – en noget robust cocktail. Endelig bestilte jeg også den ret pæne stjernebesatte “The Place Beyond The Pines” – instrueret af manden bag den fine “Blue Valentine”, som jeg rigtig godt kunne lide, til trods for at den var rimelig deprimerende. Ryan Gosling er endnu engang med i en film, og han virker til at være Hollywoods nyeste superstar. Jeg kunne ihvertfald rigtig godt lide ham i Winding Refns’ “Drive”, og jeg har lige genset ham som cool karakter i “Crazy, Stupid, Love”…jeg kan rigtig godt lide ham, og jeg har ikke glemt hans medvirken i “Young Hercules” – det er ihvertfald sådan noget, der skaber en form for indelukket respekt! – oh yes, han var også god i “The Believer”, som nazi-jøden, der har problemer med sin tro. Alt i alt – så er jeg godt tilfreds med disse tre blu-ray køb.

Jeg købte selvfølgelig også lidt mere, men det ovenstående var det mest spændende. Og hvad har jeg så lavet – udover at svede som en, der konstant havde en pistol mod tindingen? – jo, jeg har set dokumentarprogrammer af den fænomenale Louis Theroux. Hvis man ikke kender manden, så er han en engelsk reporter fra BBC2, og har sin helt egen unikke måde at interviewe folk på. Nå, men jeg havde investeret i en fire-disk kollektion med Louis Theroux, hvor han kommer vidt omkring. Lige fra at besøge mandelige porno-skuespillere til gangsta-rappere. Endvidere var der også episoder af hvor han mødte prominente engelske personligheder, der godt kunne være en smule kedelige, fordi når man ikke rigtig bor i UK til daglig, og ikke følger med i livet på den store ø, så synes jeg at det bliver svært at følge med, når man ikke har et særlig stort kendskab til de medvirkende. På disk nummer fire, var der dog to timelange meget interessante dokumentarer, hvor han først besøgte nazister i USA og på den anden, besøgte et stort bordel i Nevada. Jeg kom til at se, at jeg faktisk havde set det ene afsnit, hvor han besøgte bordellet før. Men det var hovedrystende at se ham sammen med nazister og skinheads, idet jeg ikke aner om Louis rent faktisk er jøde, hvilket også kom op som et spørgsmål i afsnittet. Skinheads er ihvertfald ikke særlig glade for jøder. Jeg har meget svært ved at sætte mig ind i sådan en livsstil. Indrømmet, jeg bor ikke i USA, men jeg vil også betegne Danmark som et multikulturalt samfund, hvor der både er ytringsfrihed og religionsfrihed. Jeg bor ganske vist ikke på Nørrebro eller i Gjelderrup-parken, men jeg synes at det er vigtigt at man behandler alle lige og fair fra starten af. Det kan jo ganske vist godt opfattes som en tikkende bombe nogle gange, men som vi ofte ser, så er bomben alligevel bare en taske med beskidt undertøj. Man kan dog ikke være for forsigtig, og jeg er helt med på at man skal kontrollere situationen, men jeg ved ikke – måske er det bedst, bare at passe sig selv?

Anyway – Louis Theorux er en vidunderlig kommentater, når det kommer til aktualitet. Udsendelserne er ganske vist nogle år gamle, men budskabet er ikke til at tage fejl af. Jeg nød ihvertfald at komme med på hans rejser, også selvom de ofte ender i Amerika, fordi det lader til at det er der de bedste historier er. Hvis man får chancen, så bør man bestemt give hans produktioner et kig…

Og hvad så nu? Klokken er 17 om eftermiddagen, og jeg føler mig som en skællet banan. Nu skal vi have en af de kolde og til at lede efter gode tilbud. Når mørket falder på, så smider jeg “Evil Dead” i afspilleren, og så kan mine hår blive endnu mere grå. Jeg glæder mig meget til filmen,, og efter relative positive omtaler på Nettet, så føler jeg mig klar. Let the show begin!

Denne 4-disk kollektion af Louis Therouxs' oplevelser kan skaffes for relativ billige penge hos Amazon, og jeg kan sagtens anbefale et køb, tiltrods for at der også er flere ting, der ikke er nær så interessante som andre. Men tjek f.eks. Louis ' indtog i den gamle amerikanske Wrestling-verden. Det er nærmest en historie for sig.

Denne 4-disk kollektion af Louis Therouxs’ oplevelser kan skaffes for relativ billige penge hos Amazon, og jeg kan sagtens anbefale et køb, tiltrods for at der også er flere ting, der ikke er nær så interessante som andre. Men tjek f.eks. Louis ‘ indtog i den gamle amerikanske Wrestling-verden. Det er nærmest en historie for sig.

Reklamer