Ja, jeg vil lige meddele at jeg nu har modtaget mine pakker fra Amazon, og at de skam også er blevet pakket op! – dette til trods for at der var et par julegaver iblandt, men hvad pokker…? – jeg havde jo selv bestilt dem, men til gengæld har jeg pli nok til at ikke at pakke dem ud af deres folie. Det må vente…(satans også!)

Nuvel, jeg modtog da lidt gode sager til min sparsomme hjemme-filmbibliotek, hvilket jeg da er meget taknemmelig for… det forsøder jo tilværelsen lidt:

amazoncdon

 

Der var således lidt af hvert med fra henholdsvis Amazon, Cdon og Dvdoo…

For en gangs skyld, fik jeg faktisk mindst fra Amazon, men det blev til ny-klassikeren indenfor anime, “Perfect Blue” på combi blu-ray/dvd… jeg havde filmen i forvejen, men den afspiller ikke så godt, så derfor var jeg glad for at investere i den på blu-ray. Jeg så filmen i går, og den ser helt fin ud, og det er jo stadigvæk en rigtig god oplevelse… der er dog ikke meget Miyazaki over det – idet det er virkelig en animationsfilm for voksne. Ellers blev det også til spillefilmsudgaven af “The Saint” på dvd. Jeg har faktisk aldrig set den før, men jeg er utrolig glad for Elisabeth Shue, så jeg synes godt at et køb kunne retfærdiggøres…hun er endog meget charmerende. Endelig blev det også til to cd’er med det svenske band, Crucified Barbara… jeg har jo tidligere uploadet en video på bloggen, og jeg er blevet ret begejstret for dette voldsomme all-girl hard rock band…total Rock and roll…

perfect

 

Fra Dvdoo modtog jeg et par enkelte blu-rays og nogle dvd’er. Jeg glæder mig faktisk til at se den Oscarnominerede Jessica Chastain i Osama Bin Laden-jagtfilmen “Zero Dark Thirty”, der jo er instrueret af Kathryn Bigalow. Hun har jo tidligere lavet rigtig gode film, som f.eks. “Near Dark” og “Strange Days”, og ja selvfølgelig også Oscarvinderen “The Hurtlocker”. Det skal nok blive interessant. Jeg købte også “Training Day”, den kostede kun en 50’er, og det på blu-ray, og eftersom jeg aldrig har set den, så er jeg ganske tilfreds. Af dvd’er kom der “Reality Bites”, en 90’er-komedie om Generation X, “Slaughter Rule”, en amerikansk Football-film med Ryan Gosling og endelig en tumpet double-feature med Jerry Lewis i den originale “The Nutty Professor” og remaket af “Bad News Bears” – sikkert en åndssvag aften, men den kostede kun 25 kroner, og jeg ville gerne se noget dumt.

Men nu kommer vi til – “The Motherload”… fordi jeg fik jo også bestilt lidt hos Cdon, der havde nogle rigtig fine tilbud. Jeg købte “Foul Play” – en 70’er komedie med dejlige Goldie Hawn og sjove Chevy Chase, jeg er ret glad for dem begge, så da jeg endelig fandt denne udgivelse (Fra Soul Media iøvrigt) til billige penge, så købte jeg den. Ellers er der også 1. sæson af tv-serien “Hung” med Thomas Jane. Jeg har længe haft lyst til at se denne serie, idet den skulle være ret sjov… men nu får vi se… og så sluttelig på dvd, hele “North And South”-samlingen… jeg ejede godt nok allerede bog 1 og bog 2 på dvd, men hele boksen kostede kun 90 kroner, så det var simpelthen så billigt, at jeg bestilte den.

kubrick

 

Så kommer vi til blu-ray’sene. Og der var i alt 21 disks at tilføje til den sultne samling. Jeg købte endelig samlingen med Stanley Kubricks vigtigste film. Prisen var ganske god, omkring 200 kroner for 8-disk udgivelsen, der har alle klassikerne med. Jeg havde luret på den i en god rum tid, men nu skulle det åbenbart være. Jeg er dog lidt ked af at udgivelsen bare kommer i en overdimensioneret keepcase, men hvad pokker? prisen var jo fin. Ellers blev det til nogle enkelte disk-udgivelser. Jeg var vist i humør til krigsfilm, fordi minsandten om ikke “Lore”, “The Guns Of Navarone” og “The Bridge On The River Kwai” kom ned i indkøbsvognen.. nu hvor jeg ser tilbage på det, så var det da lidt pudsigt, men jeg skænkede det ikke en tanke, da jeg bestilte. De to sidstnævnte er iøvrigt i “Classic Line”-serien, hvilket er en glimrende lille serie af film, og med nogle flotte covers og udgivelser.

classics

 

Men der var skam plads til mere. Så jeg fandt også et supertilbud på den netop udsendte Charlie Chaplin-boks på blu-ray. Her er der tale om ikke mindre end en 10-disk-udgave med et væld af klassiske film. Jeg glæder mig meget til at fordybe mig i disse Charlie Chaplin-værker. Og prisen var imponerende! kun 190 kroner!, det er enormt billigt, og jeg er meget glad for at kunne indlemme dem i samlingen. Det er ganske vist længe siden at jeg sidst så en Chaplin-film. Den seneste var faktisk biografi-filmen om manden selv, hvor det er Robert Downey Jr., der har rollen som Charles Chaplin, og jeg ved godt at det ikke er en af de gamle produktioner, men det går nok. Det bliver en god klassisk weekend… og så kunne jeg evt. kombinere det med W.C. Fields og Marx Brothers?…

chaplin

 

Men den årvågne seer på det første billede, vil bemærke at der er endnu en boks, som jeg ikke har omtalt. Nemlig den flotte og meget interessante boks med spaghettiwesterns. Den har jeg ikke selv købt, men var såmænd en meget venlig gestus fra min gode blog-kammerat, Henrik, der havde tænkt en venlig tanke, og foræret mig den i anledningen af julen. Det er jeg enorm glad for, og boksen ser virkelig god ud. Så endnu engang mange tak for den storartede gave, Henrik… den skal nok bringe mig meget glæde her i de kommende kolde vintermåneder.

spaghettis

 

Ja, det var så december-indkøbene. Jeg ved at der er en enkelt gave mere på vej i posten… den kommer dog fra USA, og så må jeg sikkert væbne mig lidt mere med tålmodighed. Men ellers tror jeg godt at jeg både kan holde weekend og se frem til de kommende måneder med sne, slud og køligere temperaturer. Det er godt at man har kaffen klar, og at man føler sig klar. Julen er jeg normalt ikke så meget for… som den gamle sang siger: “Trængsel og Alarm” – ikke noget for en gammel Mallrat, der hellere vil sidde og stene de seneste uhyrligheder på den normale matrikel. Men hvad pokker? Det bliver jo nok jul alligevel.

 

Reklamer