Jeg modtog for et stykke tid siden, Ashes Of Ares’ debutskive med posten… jeg havde hørt et par numre med dem på YouTube, og jeg synes ærlig talt, at det lød monsterfedt…!

Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg en sucker for Matthew Barlow – sikke en karismatisk forsanger… han har jo tidligere sunget i Iced Earth, men havde lige et ophold efter 11/9, hvor han følte at han skulle være patriotisk, og derfor meldte sig til politiet, for at blive uddannet politibetjent… – heldigvis droppede han ikke at synge… han har sågar været tilknyttet det suveræne seje progressive metalband fra Danmark, der hedder Pyramaze… jeg er meget begejstret for hans vokal – og selvom han ikke længere er med i Iced Earth, så virker hans nye band enormt kompetent… jeg er ihvertfald solgt!

Og ja, jeg har slappet af med et par af de kolde til den vidunderlige verden af musik. Ikke så meget film til mig i dag, men jeg har dog set noget af “American Psycho” på DR3 – den film bliver jeg aldrig træt af… jeg ved godt at der er mange der ikke kan lide den, men for fanden da …. det er jo bare en knaldgod omgang sort-humoristisk pladder… jeg synes at det er utrolig morsomt, hver gang at vores yndlings-yuppie psykopat får svedeture over det forkerte visitkort…well, maybe that’s just me?

Anyway, tjek endelig Matthew Barlow ud i Ashes Of Ares – jeg er som sagt allerede fan af bandet, og det virker virkelig godt… så hvis man elsker det, så køb albummet! støt musikken! og plej dit samlergen!

Reklamer