Så modtog jeg de første film i denne måned. I fredags på den 31. januar, hvor det var ‘payday’, satte jeg mig naturligvis til ‘gamle trofast’ og bestilte en række film. Der var tale om både blu-ray og dvd, og jeg har således flere på vej i posten. Nogle gange kan man godt føle sig lidt dum, men jeg betragter mig som en samler, og det at købe film og musik gør mig glad. Det kan dog godt virke uansvarligt til tider, men når det ikke skader nogle, så er det vel okay? …

Anyway, her er lige et overbliksbillede over de film, som jeg har modtaget so far:

blockdvdoo

Disse film kommer fra henholdsvis Blockbusters webshop og Dvdoo. Jeg er mest glad for steelbookudgaven af “World War Z”. Der er sågar tale om en 3-disk udgave, hvor der er inkluderet det forlænget “Action Cut” i 2D… den var dyr, men jeg er godt tilfreds med den…og jeg har faktisk set filmen her i aften/nat, og fandt den ganske underholdende, selvom jeg nok aldrig bliver fuldkommen fan af hurtig løbende zombier, og dette tilfælde er de alle så hyperaktive, at de bygger store zombie-tårne og kaster sig ud efter helikoptere, der flyver væk i luften. Det virker altså en anelse overdrevet, men filmen var ganske flot lavet, om end lidt for blodfattig. Der var godt nok lidt gore, som jeg også havde forventet, idet jeg havde læst om at det skulle der været i den forlængede udgave. Det kunne være interessant med en audiokommentar med en viralog, som sikkert kunne udlægge nogle teorier om hvordan menneskeheden kan klare sådan et udbrud og om det rent faktisk kan lade sig gøre at behandle det? Action var der masser af, og Brad Pitt er en flot og klog mand – lige som en ægte filmhelt skal være. Alt i alt var jeg ihvertfald underholdt nok, så det er da også godt for noget.

Andre titler på blu-ray inkluderer Sylvester Stallone-90’er-actionfilmen, “Daylight”, som jeg faktisk aldrig har set det hele af, til trods for at jeg har haft muligheden adskillige gange. “Samme Dag, Næste År” er noget romantisk pladder fra Lone Schefig, og min mandelighed bliver noget udfordret, men nogle gange har man lyst til at se noget andet end bare død og ødelæggelse. “Dum Og Dummere” behøver vist ingen introduktion… jeg gruer dog for efterfølgeren, som de er i fuld gang med at indspille nu. “Landsbyen Baaria” er en italiensk film, instrueret af Giuseppe Tornatore, manden bag blandt andre “Cinema Paradiso” og “Malena”, to virkelig vidunderlige film, så jeg har naturligvis lyst til at se om denne nye film er lige så effektfuld og passioneret. “Karate Kid II” er en upgrade fra min dvd, og den var virkelig billig, så den købte jeg bare for at have igen. Endelig er der “Jack – The Giant Slayer”, som skulle være en ret effektjaget, moderne fortælling om den klassiske historie om “Jack & Bønnestagen”. Jeg tror ikke at filmen blev det store hit, men jeg har længe haft lyst til at se den, og jeg vidste at hvis jeg var lidt tålmodig, så kunne jeg sikkert hurtig spare nogle penge på den.

wwz

dumjack

På dvdsiden er der også gensyn med nogle gamle kendinge. Jeg købte således den populære danske film om Simon Spies og Mogens Glistrup, der har den passende titel “Spies & Glistrup”. Jeg tror at den er meget morsom, og utrolig nok er den autentisk med sådan et par herlige originaler. Det skal nok blive sjovt at kigge nærmere på den. Dernæst måtte jeg endelig, langt om længe, investere i dette 3-disk sæt om fortællingerne om de elskelige udviklingshæmmet unge mennesker, men naturligvis med mest fokus på Morten og Peter. Jeg kan huske da det allerførste afsnit blev vist i fjernsynet, og sidenhen er de jo vokset op sidestillet med at man selv er blevet ældre. Nu kan jeg til enhver tid få mit fix. Dernæst kommer alien-invasion-filmen “The Darkest Hour”, som vistnok foregår i Moskva. Det var sådan en film som jeg gerne ville se, hvis jeg fandt den billigt, og det gjorde jeg så i dette tilfælde. Jeg tvivler dog på at den er et mesterværk. Jeg investerede også i Hella Joof-komedien “Sover Dolly På Ryggen”, men det bliver muligvis en gave, fordi den er jeg faktisk lidt i tvivl om jeg vil beholde… anyway, den kostede en 50”er. Dernæst “Romance & Cigarettes” er en film, som der er produceret af Coen-brødrene og instrueret af John Turturro, men det er åbenbart en musical, hvilket jeg ikke anede – jeg troede faktisk at det var en film med det samme Coen-feel, som altid er så pokkers seværdig. Nuvel, jeg vil ikke lade mig slå ud af det, og så må jeg jo sluge den kamel med at udholde nogle sange. “We Own The Night” er en ret pæn stjernebesat film, som jeg hovedsageligt, købte pga Eva Mendes, som jeg længe har haft et godt øje til. Hun er vanvittig charmerende, og faktisk en ganske god skuespiller. Så må jeg jo leve med Marky Mark i filmen også. Og endelig kom den til sidst: “Manborg”! – med det fremragende cover fra AWE. Jeg glæder mig meget til endelig at få set denne favorit fra mange filmfestivaler. Det kan meget vel være en rigtig kommende kultfilm.

manborg

Ja, det var såmænd de første offergaver til Afgrunden her i februar. Jeg har en del mere på vej, og har faktisk også, for første gang, prøvet at handle på Ebay, hvilket forhåbentlig bærer frugt på den mest positive facon. Jeg har også lidt fra Amazon på vej, og et par artikler fra Zaavi. Så der er bestemt noget at se frem til i den kommende tid. Samlergenet skal nok blive plejet ihvertfald, og pladsen på hylden bliver mindre og mindre. Angående blu-rays, så er jeg ihvertfald ved at være ved sidste udkald, men jeg har lidt planer om at flytte rundt og frigøre noget mere plads. Anyway, det skal jeg ikke nu… nu skal jeg bare ….drikke et glas cola…og vente på Pakkeposten, der måske kommer forbi senere i dag. Herregud, hvilken herlig dag…

Reklamer