Jeg har efterhånden indset at jeg har mange film liggende, som jeg endnu ikke har set. Det er selvfølgelig utilgiveligt, og jeg skammer mig også mange, mange gange – men idet jeg jo har så mange film liggende, så tænkte jeg at jeg hellere måtte begynde at investere i lidt film-merchandise fra tid til anden. Jeg har tidligere postet lidt på bloggen – blandt andet med nogle figurer med henholdsvis Regan fra “The Exorcist” og ED-209 fra “RoboCop”… men det er sådanne nogle dystre og voldelige film, som jeg næsten ikke tør se (“Oh the irony”) … men nu var det således på tide at sige velkommen til et par miniture venner fra Pop! Vinyl-samlingen:

pop1 pop2

Vi kender dem jo alle fra adskillige Kevin Smith-produktioner og de er også blevet et kendte billede i den amerikanske underholdnings-industri og elsket blandt tegneserie-fans og filmelskere over hele verdenen. Der er selvfølgelig tale om Jay & Silent Bob – nu i disse små vinyl-figurer. Det er de første som jeg har købt af sådanne figurer, og der er faktisk rigtig mange at vælge imellem efterhånden, så jeg sidder nu og overvejer om jeg skal udvide samlingen lidt med nogle andre figurer fra filmverdenen. Jay & Silent Bob ser dog ganske seje ud, og jeg må jo erkende at jeg er fan af Kevin Smith og hans film, der næsten alle er værd at se mange gange…glem “Cop Out” – fordi den er virkelig, virkelig dårlig og for fanden, hvor er ham Tracey Morgan bare irriterende. Hvem pokker tror på at han har gennemgået en længevarende uddannelse, så han kan blive kriminalbetjent, sådan en tåbe som han er. Jeg er heller ikke synderlig begejstret for “Clerks II”, som jeg synes næsten er lidt FOR fjollet – utrolig nok, men det er sandt… og ham den unge knægt, der arbejder i burgerjointen, var både øretæveindbydende og alt, alt for dum. Jeg ved ikke lige hvad der er sket med nogle af Kevin Smiths karakterer, men ikke alle kan vel fungere lige godt. Den seneste film af Kevin Smith som jeg faktisk nød, var “Zack & Miri Makes A Porno”. Men sådan som det ser ud nu om dage, så virker Kevin Smith selv meget godt tilfreds med at rejse rundt og fungere som en slags stand-up-komiker, fordi det har han gjort i en god rum tid nu. Jeg håber dog at han vender tilbage til sin gamle form igen, fordi jeg synes stadigvæk at “Clerks” er en af de sjoveste film jeg nogensinde har set.

Mit næste merchandise-indkøb ved jeg ikke lige hvad der skal være, men jeg pønser lidt på om jeg skal købe endnu et par Pop! Vinyl-figurer, så mine to allerede indkøbte ikke føler sig alt for alene, men ellers er der også en DeLorean-bil i farvandet, samt nogle figurer fra henholdsvis “Predator” og “The Terminator. Nu må vi bare se hvad jeg kan få råd til…?

Sådan ser de således ud på hylden, hvor de er i skarp konkurrence med ED-209. Well, når det kommer til størrelse, så må man også sige at de er noget underlegne, men vi ved jo alle at ED-209 ikke altid fungerer perfekt... so who knows?

Sådan ser de således ud på hylden, hvor de er i skarp konkurrence med ED-209. Well, når det kommer til størrelse, så må man også sige at de er noget underlegne, men vi ved jo alle at ED-209 ikke altid fungerer perfekt… so who knows?

 

Reklamer