Hold da op. Jeg må nok erkende at jeg har forsømt bloggen usædvanlig meget her på det sidste…? – hvad pokker kan så være årsagen? – har jeg været indlagt? kidnappet? eller blot været en tur med Moderskibet rundt omkring i de nærmeste galakser…? – nej egentlig ikke… jeg har blot været et tilbagestående individ, der ikke har kunnet finde en eller anden snert af inspiration til at nedfælde et par kritiske ord. Min kreativitet har desværre kørt på laveste blus, og når det sker, så har jeg ikke særlig meget at fortælle omverdenen. Inderligt tror jeg dog på at det nok skal forandre sig i den nærmeste fremtid. Jeg har desværre også haft nogle problemer med døgnrytmen, så egentlig har jeg knap nok sovet eller også har jeg sovet vildt meget, hvilket også har påvirket min sindstilstand, hvor jeg har rendt rundt som en kvalmende zombie hele dagen lang. Nu må det være nok.

Når man ser mange film og interesser sig meget for mediet, så er man selvfølgelig altid på jagt efter nogle specifikke titler, der desværre kan ende med at udgå, inden man får slået sine klamme, klæbrige klør i dem. Men jeg fandt denne hersens danske hjemmeside: http://billigedvdfilm.dk/ – hvor man kan købe brugte dvd’er og blu-ray-film, hvilket jo umiddelbart lyder som en fantastisk god ide. Jeg rodede ihvertfald hjemmesiden godt igennem og fandt også en god portion titler… adskillige af dem er ikke længere til at få, så det var skønt, at man kan finde dem på sådan en facon her. Og de af dem som jeg har fået set indtil videre, har bare virket spot on, så ingen bekymringer der..

Således fandt jeg disse titler:

used1 used2

Af de fine titler her, havde jeg faktisk kun set “Fear City” og “Patlabor: The Movie” før. Og det må jo betegnes som værende særdeles sløvt. Men jeg har dog allerede fået taget hævn, idet jeg har set førnævnte “Patlabor: The Movie” igen, og tilføjet “The Crush”, “Firewalker” og “Dreamscape”. Ikke ubetinget nogle kæmpestore oplevelser, må jeg nok erkende. Filmene er vældig underholdende på et forholdsvis lavt plan, og jeg var godt nok lidt skuffet over især “Firewalker”. Filmen formåede at være lige nok underholdende, så man ikke kunne kalde den for dårlig, fordi det var godt nok en tåbelig en af slagsen… alt for fjollet med tegnefilmsagtig humor og dårlige jokes. Chuck Norris var nu cool nok, og det er helt sikkert en lidt mere blød udgave end manden, der også er med i mere hårdkogte film. Sidenhen kom dog film som “Top Dog” og “Sidekicks” til, så han er åbenbart også i besiddelse af en blød side, og i dag, er der vist noget om at han er blevet en erklæret nyfødt kristen, hvilket jo er godt for ham. Han er dog også oppe i årene efterhånden, så gad vide om der er mange gode roller tilbage for ‘The Lone Wolf’.

“The Crush” med Cary Elwes, Kurtwood Smith og Alicia Silverstone var ligeledes en af de film, som jeg havde haft kig på i et stykke tid, og som der havde været OOP. Jeg huskede filmen fra at den engang har været sendt i dansk tv, men jeg fik den aldrig set. Kvalitetsmæssig er der dog desværre heller ikke så meget at komme efter. For Alicia Silverstones vedkommende, så er det åbenbart en af hendes første skuespilsopgaver, eftersom at hun står som “introducing”, så det var sågar inden hendes kæmpe succes med “Clueless” – der faktisk er endnu en film, som jeg ikke har fået set, men okay, jeg er nok ikke ligefrem målgruppen, og det som jeg tidligere har set af den, så har den været alt for fjollet. Well, “The Crush” var ikke et must, alligevel.

I går aftens, så jeg således “Dreamscape” med Dennis Quaid, Max Von Sydow, Kate Capshaw, David Patrick Kelly og Christopher Plummer. En lidt skidt film, som jeg ellers havde hørt gode ting om. Jeg synes at den var relativ dårlig skruet sammen og fremstod som et lidt rodet, og halvfærdig projekt. Skuespillerne var ganske gode, især David Patrick Kelly, der altid er værd at se, når han først ruller sig ud som gennemført skummelt væsen. Historien haltede dog lidt for mit vedkommende og effekterne var tangerende til det dårlige, hvilket jeg må indrømme at der generede mig lidt. Jeg ved ikke om der er andre, der har haft ligende oplevelse med denne film, men noget mesterværk var det desværre ikke.

Ja, der er da alligevel kommet lidt film ind af døren. Jeg har ikke købt alverden her på det sidste, og selvom der er enkelte titler på vej, så må man jo efterhånden indse at der er mange udgifter i livet, og at man hele tiden skal sørge for at have råd til det hele, hvis man ikke vil ende som nogle af de stakler, der hjemsøger TV3-programmet, “Luksusfælden”. Når jeg sidder og ser sådan et tv-program, så undrer jeg mig altid over at de pågældende deltageres banker har ladet det kommet så vidt. Men det drejer sig jo også noget om kviklån, der må siges at være en shopoholics store forbandelse. Nuvel, så slemt er det ikke kommet for mig so far, men man skal da hele tiden være på vagt, og med et moderne samfund, hvor der er så mange fristelser, især med Internettets enorme sortiment, så må man hele tiden vægte hvorledes man gør sine valg. Sådan er livet også, I guess…

 

Reklamer